Om meg


Jeg er en gladjente født 1995 som bor i storbyen Stavanger, jeg holder til på Hillevåg, men er ofte å se alle andre plasser.  

Jeg ble født 27 Mars 1995, jeg ble født på Stord - utenfor Bergen. Jeg er alltid glad og blid, jeg blir ofte sett i godt humør. Jeg er utrolig mye med venner, innimellom alt annet jeg har inni meg (ikke noe jeg kommer til å ta opp på bloggen - privat). Jeg har bodd i Norge og Sverige hele mine liv, jeg er halvt norsk og halvt svensk. Jeg har bodd halve livet i Sverige og halve i Norge faktisk, bodde noen måneder i England i en periode. Jeg sprer glede hvor enn jeg er og er alltid blid og glad. Jeg kommer fra en stor familie, vi er 5 søsken. Storesøster (1993) som bor i Skien, Telemark. Så kommer jeg inn i bildet, Lillebror (1999) som bor i Larvik (til det private - årsak kan kanskje bli sakt her?!?), lillesøster (2005) og lillebror (2007). Så har vi mamma, og kjæresten hennes JG (kallenavn på han). Jeg bor for meg selv, og mamma bor ett stenkast i fra meg. 

Jeg vet ikke hva mer jeg kan si om meg, så jeg runner av her og slenger inn noen bilder av meg.- Gørill

Les mer i arkivet » August 2016 » Desember 2012


Mitt navn er Gørill Synnøve Søllesvik, jeg er 20år og bor i Stavanger. Jeg driver med hest, fotografering og er masse med venner og familie. Jeg tar bilder med mitt Canon EOS 1100D. Ta kontakt hvis det er noe på gsollesvik@gmail.com

For kontakt:
epostadressen dinhits