hits

Om meg


Jeg er en gladjente født 1995 som bor i storbyen Stavanger, jeg holder til på Madla, men er ofte å se alle andre plasser.  

Jeg ble født 27 Mars 1995, jeg ble født på Stord - utenfor Bergen. Jeg er alltid glad og blid, jeg blir ofte sett i godt humør. Jeg er utrolig mye med venner, innimellom alt annet jeg har inni meg (ikke noe jeg kommer til å ta opp på bloggen - privat). Jeg har bodd i Norge og Sverige hele mine liv, jeg er halvt norsk og halvt svensk. Jeg har bodd halve livet i Sverige og halve i Norge faktisk, bodde noen måneder i England i en periode. Jeg sprer glede hvor enn jeg er og er alltid blid og glad. Jeg kommer fra en stor familie, vi er 5 søsken. Storesøster (1993) som bor i Lyngdal. Så kommer jeg inn i bildet, Lillebror (1999) som bor i Larvik, lillesøster (2005) og lillebror (2007). Så har vi mamma, og kjæresten hennes JG (kallenavn på han). Jeg bor for meg selv, og mamma bor ett stenkast i fra meg. 

Jeg vet ikke hva mer jeg kan si om meg, så jeg runner av her og slenger inn noen bilder av meg.- Gørill

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gørill Synnøve Søllesvik, jeg er 23år og bor i Stavanger. Jeg driver med hest, fotografering og baking. Jeg tar bilder med mitt Canon EOS 1100D. Ta kontakt hvis det er noe på gsollesvik@gmail.com

For kontakt:
epostadressen din
♡ Design av Tonjemt ♡